KM 600 E-START SET

Prijs € 1189,00
Description

Lumag Veegmachine KM 600 E-START SET

Deze krachtige 6,5 pk Lumag KM600 E-START veegmachine is de ideale machine voor bedrijfsmatig gebruik maar uiteraard ook voor werkzaamheden om het huis. De KM600SET E-START is identiek aan de KM600 E-START alleen wordt deze veegmachine geleverd inclusief opvangbak en sneeuwschuif. De veegmachine is ook voorzien van een elektrostart of te wel een electrisch startsysteem. Dit betekent dat de veegmachine eenvoudig met een contactsleutel wordt gestart. Iedereen kan hierdoor zeer eenvoudig deze machine starten. Uiteraard kunt u de machine ook nog gewoon met de trekstarter starten. De veegmachine wordt door onze eigen Matom servicedienst omgebouwd en voorzien van een startsysteem, startmotor en een 12 volt accu. De accu wordt uiteraard door de veegmachine zelf bijgeladen.

De veegmachine is zeer wendbaar en daardoor voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Deze machine kunt u gedurende het hele jaar gebruiken als veegmachine of vuil ruim machine en in de winter ook als sneeuwveegmachine. U koopt eigenlijk een machine met 3 mogelijkheden. 1. een veegmachine  2. een vuil opvangmachine (opvangbak is accessoires) en 3. een sneeuwschuiver (sneeuwschuiver is accessoires) . Perfect voor het vegen van allerlei ondergronden zoals asfalt, beton of straatstenen.

De achterwielen van de worden aangedreven en daarnaast heeft de machine 2 versnellingen ( 1 voorwaarts en 1 achterwaarts). De machine is voorzien van een zwenkbare, in hoogte verstelbare borstel. Het zwenken van de borstel betekent dat u doormiddel van de grote hendel boven de machine de veegborstel naar links of rechts kunt zetten. U veegt dan alles naar één kant (en niet alleen maar vooruit). De veegborstel bestaat uit 14 losse borstels welke elk individueel te vervangen zijn. Doormiddel van het inknijpen van één van de rode veiligheidshendels op de duwboom wordt de borstel in werking gezet. De andere twee rode veiligheidshendels zijn voor het inwerking stellen van het voor- of achteruit rijden.

De krachtige 6,5 pk motor is voorzien van een optimaal olie/luchtfilter systeem (i.v.m. de grote hoeveelheden stof die kunnen ontstaan bij veegwerkzaamheden in een droge omgeving is het gebruik van een olie-luchtfilter combinatie het beste. De kleinste stofdeeltjes worden door de olie uit de aangezogen lucht gefilterd. De duwboom is in hoogte verstelbaar (deze vertande duwboom schijven zijn van gegoten aluminium) zodat voor de gebruiker altijd de ideale werkhoogte te creëren is.

Technische gegevens;

Motor type Luchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor
Max. vermogen 6,5 pk
Cilinderinhoud 196 cm³
Motor fabrikant Loncin ( 3 jaar garantie!)
Tankinhoud 3,6 liter
Type brandstof Euro loodvrije benzine
Start systeem Trekstarter
Elektrisch starten Ja, voorzien van accu en startmotor
Breedte machine 60 cm
Borstel breedte 60 cm
Doorsnede borstel 35 cm
Borstel omwentelingen 520 omw. per min.
Type borstel Polypropyleen, 12 rechte en 2 conische binnenborstels
Geluidsniveau LWA 106 dB (A)
Wielen aangedreven Ja
Versnellingen vooruit 1
Maximale snelheid 3 km per uur
Versnellingen achteruit 1
Sneeuwschuif meegeleverd Ja, sneeuwschuif breedte 65 cm
Opvangbak meegeleverd Ja , inhoud opvangbak 53 liter
Verpakkingsmaten (L/B/H) 1150 x 650 x 750mm
Gewicht 71 Kg
Art. nr. KM600SET E-START

Additional information