KM 600

Prijs € 699,00
Description

Lumag Veegmachine KM 600

Deze krachtige 6,5 pk Lumag KM600 veegmachine is de ideale machine voor bedrijfsmatig gebruik maar uiteraard ook voor werkzaamheden om het huis. De KM600 veegmachine is zeer wendbaar en daardoor voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Deze machine kunt u gedurende het hele jaar gebruiken als veegmachine of vuil ruim machine en in de winter ook als sneeuwveegmachine. U koopt eigenlijk een machine met 3 mogelijkheden. 1. een veegmachine  2. een vuil opvangmachine (opvangbak is accessoires) en 3. een sneeuwschuiver (sneeuwschuiver is accessoires) . Perfect voor het vegen van allerlei ondergronden zoals asfalt, beton of straatstenen.

De achterwielen van de LUMAG KM600 worden aangedreven en daarnaast heeft de machine 2 versnellingen ( 1 voorwaarts en 1 achterwaarts). De machine is voorzien van een zwenkbare, in hoogte verstelbare borstel. Het zwenken van de borstel betekent dat u doormiddel van de grote hendel boven de machine de veegborstel naar links of rechts kunt zetten. U veegt dan alles naar één kant (en niet alleen maar vooruit). De veegborstel bestaat uit 14 losse borstels welke elk individueel te vervangen zijn. Doormiddel van het inknijpen van één van de rode veiligheidshendels op de duwboom wordt de borstel in werking gezet. De andere twee rode veiligheidshendels zijn voor het inwerking stellen van het voor- of achteruit rijden.

De krachtige 6,5 pk motor is voorzien van een optimaal olie/luchtfilter systeem (i.v.m. de grote hoeveelheden stof die kunnen ontstaan bij veegwerkzaamheden in een droge omgeving is het gebruik van een olie-luchtfilter combinatie het beste. De kleinste stofdeeltjes worden door de olie uit de aangezogen lucht gefilterd. De duwboom is in hoogte verstelbaar (deze vertande duwboom schijven zijn van gegoten aluminium) zodat voor de gebruiker altijd de ideale werkhoogte te creëren is.

Motor type Luchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor
Max. vermogen 6,5 pk
Cilinderinhoud 196 cm³
Motor fabrikant Loncin ( 3 jaar garantie! )
Tankinhoud 3,6 liter
Type brandstof Euro loodvrije benzine
Start systeem Trekstarter
Elektrisch starten Nee
Geluidsniveau LWA 106 dB (A)
Breedte machine 60 cm
Borstel breedte 60 cm
Doorsnede borstel 35 cm
Type borstel Polypropyleen, 12 rechte en 2 conische binnenborstels
Borstel omwentelingen 320 omw. per min.
aangedreven Ja
Versnellingen vooruit 1

Additional information